Så inreder du trendigt på liten budget

Det finns olika anledningar till att hålla nere kostnaderna när du ska inreda. Det betyder dock inte att du behöver avstå från att ha ett trendigt och tilltalande hem. Det finns många knep för dig som vill inreda billigt och snyggt.

Vill du uppdatera hemmet med de senaste inredningstrenderna men har en tight budget? Ingen fara, det finns många bra tips för dig som av olika anledningar vill hålla nere kostnaderna. I ett trendigt och personligt hem är det de små detaljerna som gör störst skillnad, du kan verkligen påverka ditt hems karaktär med dekorationer. För att hitta trendiga inredningsdetaljer ska du surfa in hos Varuhus1 och botanisera bland deras breda sortiment av inredningsprodukter. Här hittar du de senaste trenderna till väldigt förmånliga priser.

Inred med influenser från årets inredningstrender

Inredningstrender som pastellfärger, naturliga element konst, influenser från 70-talet, jordiga färger, keramik och trämaterial är perfekta att inspireras av när du ska inreda ditt hem. Det finns massor med vaser, ljusstakar, lampor och textilier som du kan ta in för att få en förändring som inte kostar skjortan. Andra trender är teddymaterial, skandinavisk minimalism och influenser av Medelhavet. Färger som är trendiga är röda toner, blå nyanser, jordnära färger och gult.

Textilier och naturnära material

Mjuka textilier är perfekta att använda om du vill inreda billigt. Till exempel kuddar, mattor, sängkläder, gardiner och plädar. Naturen är supertrendig just nu och att inreda med växter har aldrig varit mer rätt. Tänk att du vill ha en känsla av att vara ute inomhus. Vill du inreda mer naturnära ska du välja jordnära toner, detaljer i trä och rotting och beigea lakan. Posters och foton kan du också använda för att förändra ett rum. Just nu är linjekonst och grafiska former trendigt annars är skulpturer ett perfekt konstverk som kan lyfta ett rum direkt.