Lägenheten som säljer sig själv

Just nu talas det otroligt mycket om homestyling när man ska sälja sin lägenhet för att få ut så mycket som möjligt. Dock är detta som verkar gått helt förbi när det kommer till en lägenhet i centrala London. Den säljs för flera miljoner, otroligt ostädad med stora renoveringsmöjligheter.

959691-living-room (1)I en artikel från tidningen Expressen går det att läsa att en lägenhet i centrala London nu är till salu för 6,2 miljoner och om man sedan kollar på bilderna så får man en ordentlig chock. Detta då lägenheten är otroligt ostädad och ser nästintill fallfärdig ut. De som bor där nu för två ungdomar som verkat ha nedprioriterat städningen under hela tiden de bott där. Men det intressanta är att de kommer att få lägenheten såld – och att de med största sannolikhet inte behöver pengarna, för visst hade man kunnat krama ut mycket mer för lägenheten om den vore städad.

Tvårummare med superläge

Lägenheten ligger nära Baker Street och är en tvårummare på två plan med enligt annonsen “goda renoveringsmöjligheter” om man har pengarna och att det inte blir en kraftig budgivning går det nästan att räkna med att de eller den som köper lägenheten kommer kunna göra en otrolig vinst vid nästa försäljning.

Tjänar på att styla

Det är en otroligt het bostadsmarknad och genom att styla sin bostad kan man göra stora vinster. I en annan artikel i tidningen Expressen går det att läsa att Sophie fick nog mycket mer för sin lägenhet efter hon valde att styla i ordning den.. Och det behöver inte vara några stora projekt en tar sig för. Att exempelvis handla ett vitrinskåp från Confidentliving.se kan vara en vacker detalj i rummet och även något man sedan kan ta med sig till nästa boende. Så, istället för att byta kakel kanske du ska fundera på att ta tag i din inredning och slå några möbeldrömmar till liv innan försäljning.