Köp en badtunna för en mysigare höst

När hösten närmar sig är det många som sörjer badsäsongen, men med en badtunna kan du förlänga den under hela året. Tänk dig en krispig höstdag med underbara färger omkring dig och ett varmt skvalpande spabad utomhus. Kan det bli bättre?

En badtunna kan se ut på olika sätt och tittar du runt hos badspecialisten.se/kat/badtunnor/ kommer du förmodligen att hitta det du söker. Badtunnan är inte bara ett perfekt avkopplingsmoment utan också en säker investering när du senare ska sälja huset. Det är en säker värdeökning som många köpare dessutom kommer att uppskatta vid visningen.

 

Avkoppling och mindre stress – minska risken för höstdepression

 

Hösten är ofta förknippad med depressioner och stress. Som MåBra’s psykolog uttrycker det:

 

– Det råder inget tvivel om att många människor känner sig väldigt nedstämda när mörkret kommer, vad än orsakerna är. De flesta av oss blir lite tröttare och kanske en aning mer likgiltiga. Studier som gjorts pekar på att tre till fem procent av befolkningen faktiskt blir deprimerade på hösten, säger Anna Bennich Karlstedt

 

Vissa älskar hösten medan andra helst bara vill att den ska övergå i vår igen. Men om du verkligen kikar på hösten med öppet sinne så ser du den med många olika färger och händelser. Hösten är den årstid när saker och ting öppnar, när det är liv och rörelse i staden igen och när det är färgglatt i naturen samtidigt som det inte är kvalmigt hett. Tänk dig hur du och din familj kan åka ut i skogen och plocka svamp, ta en picknick och sedan glida ner i en varm och skön badtunna. Vore det inte något för att hålla depressioner och tråkigheter på lagom avstånd?