Inred med textilier efter säsong

Trender kommer och går, precis som årstiderna gör. Det som är bra med inredningstrender är att det inte behöver bli så dyrt att ge hemmets alla rum ett litet lyft. Med hjälp av lite textilier kan ett rum snabbt förvandlas från mörkt och trist till glatt och inbjudande. Olika mönster och färger kan assistera i att förmedla en helt ny känsla i hemmet.

curtainDet är enkelt att inreda snyggt med hjälp av textilier. Det behövs inte sammetsgardiner för alla rum för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Sammetsmaterial är just nu populärt enligt en artikel i Aftonbladet och mjuka färger som rosa ses återkommande. Sammet är ett material som uppfattas som lyxigt men bara enstaka detaljer i sammet kan skapa en atmosfär av lyx. Ett tips är till exempel att klä en enstaka stol i sammet, eller inreda med en sammetspläd till vardagsrumssoffan. Att välja några soffkuddar i olika färgnyanser i sammetsmaterial är också en idé. Det bästa med det är att färgerna på textilierna lätt kan bytas ut när det blir en ny säsong.

Skapa en lyxig känsla

En känsla av lyx genomsyrar just nu trenderna inom inredning och textilier. Det är inte så svårt att skapa lite lyx hemma som kan föreställas. Små detaljer och nya mönster kan ofta göra stor skillnad i ett rum. Det finns en massa inspiration att hämta på sociala medier och låta nya idéer växa fram. För att skapa en känsla av lyx i hemmet finns det några saker som är bra att tänka på. Ha detta i åtanke: